Kjære båtbransjevenner,

 

Påmeldingen til Båter i Sjøen 2023 er åpnet! Etter suksessen i fjor gleder vi oss til enda en fantastisk båtmesse på Aker Brygge Marina – 31. august til 3. september.

 

Påmelding finner du nederst på siden, se også viktig informasjon under

 

Vær tidlig ute for å sikre deg plass

I fjor opplevde vi stor pågang på både båtplasser og telt. Det medførte dessverre at ikke alle som ønsket det fikk plass og noen fikk ikke så mye plass som de ønsket. Vi jobber med mulige løsninger for utvidelse av anlegget, men kan enn så lenge ikke garantere at dette går i orden. Vår oppfordring er derfor at du melder deg på så tidlig som mulig. I tillegg starter markedsføringen allerede i mai måned og det er kun påmeldte båter og utstillere som vil være synlige på hjemmesiden vår. Med andre ord: jo tidligere du er påmeldt, jo tidligere blir du synlig på hjemmesiden og jo mer eksponering får du.

NYHET! Utstillerservice

I fjor fikk vi mange henvendelser fra utstillere som ønsket hjelp til ulike ting tilknyttet båter i sjøen. Dette var alt fra bestilling av tepper eller møbler til klær eller mat. I år ønsker vi å forbedre oss på dette området og kommer derfor til å tilby deg en helt ny meny av tilleggstjenester, for å gjøre opplevelsen din som utstiller på Båter i Sjøen enda bedre. Du vil motta en link til bestilling av disse tjenestene etter at du har meldt deg på. NB! Det er selvsagt helt frivillig om du vil bestille disse tingene/tjenestene gjennom oss eller om du vil fikse det selv.

«Avtal visning» av båter

I fjor lanserte vi den nye tjeneste «Avtal visning» inne på www.baterisjoen.no . Dette er en løsning der potensielle kunder som ser en båt på hjemmesiden vår som de liker og ønsker å se på Båter i Sjøen, kan be om en eksklusiv avtale. Den potensielle kunden fyller inn sine persondata, samt en dag og et tidspunkt de ønsker å se båten, som vi deretter videreformidler til deg. Vår oppfordring er at du lager en god plan for håndtering og oppfølging av disse henvendelsene. Vi kommer til å lage en kort instruksjonsvideo som forklarer denne løsningen i løpet av våren.

Utstillerfest (torsdag)

I fjor markerte vi Båter i Sjøens 45års jubileum med en skikkelig utstillerfest. Oppslutningen var helt enorm, og vi ble regelrett tatt på senga over hvor mange som ville være med. Tilbakemeldingene var også helt klokkeklare: utstillerne ønsker en slik fest som en årlig tradisjon. Det ønsket skal vi selvsagt innfri, så hold av torsdag kveld i år også. Mer info og påmelding kommer etter at du har meldt deg på.

Åpen kveld for spesielt inviterte (lørdag)

En del av fjorårets utstillere har vært i kontakt med oss og ønsket at vi arrangerer en kundekveld for spesielt inviterte på Båter i Sjøen. Vi kommer derfor til å gjennomføre en slik kveld på lørdagen på Årets Båter i Sjøen, dersom oppslutningen fra utstillere blir god nok. Dette innebærer at vi stenger til vanlig tid (klokken 18) og rigger om til kveldsåpent før vi åpner for spesielt inviterte fra ca klokken 19. Vi ordner med mat, velkomstdrink, bemannet bar og musikk, slik at du kan be med deg kundene dine på en hyggelig aften og en mulighet til å se på båt eller utstyr i en annen setting. Alternativt kan du be med deg noen du nettopp har solgt båt til, som du vil gjøre litt stas på. Deltakelse på dette vil kreve kjøp av en egen billett pr kunde eller representant fra utstiller som skal delta, for å dekke kostnadene vi har ved dette arrangementet. Det vil ikke være anledning for kundene til å kjøpe billetter til dette selv – alle som skal delta må være invitert av en utstiller. Det er frivillig om du vil være med eller ikke og vi sørger for ekstra vakthold gjennom kvelden. Mat og drikke vil bli servert i baren på havnekontoret. Mer info om dette kommer etter at du har meldt deg på.

Konkurranser

Som en del av markedsføringen til Båter i Sjøen 2023 kommer vil til å kjøre flere konkurranser for å aktivisere publikum inn mot messen. Å stille med premier til disse konkurransene er en fin eksponeringsmulighet som kun koster deg det du ønsker å gi bort. I fjor delte vi blant annet ut to båter – noe som selvsagt fikk mye blest. 

Ønsker du å stille med premie til en eller flere av våre konkurranser? Ta kontakt med Event Manager Christian på cbk@norboat.no 

«Levende» profilering

Nytt på årets Båter i Sjøen blir mer levende informasjonsplakater, i form av LED skjerm ved inngangen og LED søyler på messeområdet. Disse gir også en mulighet for ekstra profilering for de som måtte ønske dette og det er mulig å kjøpe reklameplass her. Les mer om denne løsningen og hvordan man bestiller i den nye utstillermenyen du får tilgang til etter påmelding.

 

Vi gleder oss til å se dere på Aker Brygge igjen!

 

Hilsen team Norboat

 

 

Påmelding gjøres ved å klikke på linken under (åpnes i eksternt vindu).

Du bruker samme brukernavn (e-post) og passord som i fjor. Har du glemt passordet klikk «Forgot my password». Helt nye brukere må velge «Sign up».

Start påmelding

Har du spørsmål?

Ved spørsmål kan du ta kontakt med:

Christian Broch Korsbøen, Prosjektleder Båter i Sjøen
Tlf. 47 05 92 37
Epost: cbk@norboat.no

Thomas Bjønness, Teknisk ansvarlig, rigging
Tlf. 905 29 911
Epost: tnb@norboat.no