Om Båter i Sjøen

Om Båter i Sjøen

Skandinavias største flytende båtmesse

Båter i Sjøen

Båter i Sjøen er en utendørs båtmesse som arrengeres av Norboat - Båtbransjeforbundet i Norge. Messen arrangeres hvert år første halvdel av september og er skandinavas største flytende båtmesse.

Båter i Sjøen ble arrangert for første gang i 1977, ved Solvik Båthavn i Bærum. I 1985 overtok Norboat Båter i Sjøen og de 12 påfølgende årene ble det hvert år stilt ut både nye og gamle båter i Solvik Båthavn.

Fra 1998 og frem til 2012 holdt Båter i Sjøen til på Kadettanger i Bærum, og de har siden kun blitt vist frem nye båter.

i 2013 ble Båter i Sjøen flyttet til Oslo og Sukkerbiten ved Opraen i Bjørvika.

På Aker Brygge fra 2014

I 2014 ble Båter i Sjøen arrangert for første gang på Aker Brygge Marina. Den gang ble 250 båter utstilt i tillegg til 60 utstillere på land. Besøkstallet var 12.790 personer.

I årene etter dette har vi hatt en positiv utvikling i både antall båter, besøkende og interesserte utstillere. 

Med sentral beliggenhet midt i Oslo sentrum, et stort mangfold av spisesteder, butikker og aktiviteter skaper Aker Brygge en perfekt ramme for Båter i Sjøen. Her kan du nyte alle fasilitetene, samtidig som du får oppdatert deg på det siste innen båtbransjen.

Som besøkende på Båter i Sjøen får du en rekke rabatter på blant annet spisesteder på Aker Brygge under messedagene, Disse tilbudene finner du her.

Drømmer du om båt, og elsker frisk sjøluft? Da sees vi på Båter i Sjøen!